perjantai 17. toukokuuta 2013
KAPSÄKIT PAKATTU  Mä päätin kaivaa esille nää mun matkalaukut ja pakata ne täyteen sisustuslehtiä. Ovat näin kätevästi käden ulottuvilla.
 
 
 
 
 
 
 Ylimpään laukkuun olen 
pakannut kameratarvikkeet. 
Näppärät säilytyslaukut.

 Alimmassa laukussa on vielä tarrat paikoista, jossa laukku on matkannut vuosien varrella. Mä olen ollut myös mukana näillä matkoilla isovanhempieni kanssa - siis osassa niistä. Olin pikkutyttönä aina valmis lähtemään reissuun mukaan :)

 
Nyt nämä laukut matkaavat mukaan ajatus- ja haavematkoille sisustuksen ihmeelliseen maailmaan selaillessani sisustuslehtiä... ja näppärää on myös se, että päällimmäisessä laukussa on kameratarvikkeet, sillä pitäähän matkoilla olla myös kamera! :)

 Lämpimiä ja aurinkoisia 
unelmamatkoja toivottelen  
sulle ja mulle!
Minnukka
 

18 kommenttia:

 1. Ihanaa... unelmia pitää olla <3
  Toivotaan viikonloppuun mahdollisimman paljon aurinkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii just! Unelmat on elämän suola ja sokeri! :)
   Paljon, paljon aurinkoa viikonloppuun! :)

   Poista
 2. Ihanat laukut ja tosi tarpeellisia ajatellen säilytystä ja vielä hienot katsella..minullakin olisi yksi matkalaukku joten taidan kaivaa sen minun sisustuslehdille kun ne lojuu aina pöydällä, luen ne aina uudestaan ja uudestaan jouluna kaivan talviset ja joulu lehdet marraskuussa esille ja sitten kesälehdet jo helmikuussa ja aina ne tuntuu uusilta..jänskä juttu kun luen jotakin lehteä, niin en pääse kovinkaan pitkälle lehden luvuissa kun alkaa into tehdä jotakin kivaa kotiin..mm, tänään on jo kolme kertaa käynyt niin..on spray maalattu, on sudittu pensselillä, ja suunnittelin ompeluksia..Unelmat ne on ihania asioita ja jotkut niistä toteutuu ja toisissa unelmissa menee tovi..Minä tykkään suunnitella etenkin silloin kun alan nukkumaan ja sitten nukahdan omiin unelma ajatuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hannele! :) Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa ja tässä ne ovat vielä kuniissa muodossa! :) Kyllä nuo lehdet ovat ihania inspiraation lähteitä. Ja itse voi vielä kehitellä ja viedä ideaa eteen päin ja näin saada siten ihan oman näköisen lopputuloksen. :) Lehtiä voi selailla aina uudestaan ja uudestaan. Useimmiten löytyy aina jotain uutta, mitä ei ennen huomannut...
   Mulla on ihan sama tapa tuo unelmointi ja suunnittelu juuri ennen nuhkahtamista. Olen todennut, että usein parhaimmat ideat syntyvät juuri näin! :)

   Ihania unelmia ja haaveita sulle! <3

   Poista
 3. Hienot vanhat matkalaukut ja oivia säilytyspaikkoja...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Näppäriä ovat =)

   Aurinkoista lauantaita sulle! :)

   Poista
 4. Meillä on myös muutama matkalaukku säilytystilana:)On ne niin ihania ja varsinkin, jos niihin liittyy omakohtaisia muistoja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta. Jos esineeseen liittyy omakohtainen tarina, niin itselle sen arvo on paljon korkeempi mitä muuten olisi. :)
   Eläköön muistot ja unelmat!

   Ihanaista lauantaita sulle! :)

   Poista
 5. Ihanat laukut, mullakin löytyis sisältöä vähintään yhtä moneen laukkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Taigaduu! :) Nää on kyllä niin kätsyt säilytykseen... ja tota säilytettävää mullakin on kertynyt ajan mittaan... :)

   Suloista sunnuntaita sulle! :)

   Poista
 6. Ihanaa matkaa sinulle ;)! Kivat laukut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina, hih! =) Jokainen päivä on "haaveilumatkapäivä". Ja mikäs sen mukavampaa matkustellessa, kun on niin ihanat ilmatkin =)

   Haaveilemisiin tänäänkin <3

   Poista
 7. Voi huokaus sentään miten kauniit matkalaukut ja kätevätkin vielä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna! :) Ja totta, niin kätevät!

   Ihanaisen aurinkoista sunnuntaita sulle! <3

   Poista
 8. Kauniit ja samalla vielä niin kätevät. :) omat vanhat matkalaukut on vielä unelmissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sun vanhat matkalaukut odottavat varmasti jonkun nurkan takana, että löydät ne! :) Jonain kauniina päivänä ne tulevat vastaan :)

   Ihania unelmia sulle!

   Poista
 9. Ihanat matkalaukut sulla ja harvinaista vielä, että ihan oikeasti perintökalut, aina parempi kun vanhoilla tavaroilla on tunnearvoa kauneusarvonsa lisäksi. t: melkein kaima ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaardemumma! :)
   Mä olen niin samaa mieltä sun kanssa, että tavara joka on perintökalu, niin sillä on ihan erilainen merkitys - sillä on tunnearvoa! <3

   Mukavaa tiistaita!

   ps. Ihanainen nimi sulla =)

   Poista